AND DESIGN DOO SMEDEREVO

osnovano je dana 06.10.2020. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa primarnom šifrom delatnosti 7112 – Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje. Pored pružanja inženjerskih usluga iz oblasti Pejzažne arhitekture i Mašinskog inženjerstva, u našoj ponudu možete pronaći proizvode - prečišćivače i odvlaživače vazduha.

AND DESIGN DOO SMEDEREVO poseduje sertifikat "Firma od poverenja 2021".

Na čelu društva nalazi se MSc Dubravka Živković, vlasnik i direktor. Osnovne i master studije Pejzažne arhitekture završila je na Univerzitetu u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.

Nakon šest godina rada u visokom obrazovanju i godinu dana rada u industriji, u oktobru 2020. godine, donosi odluku o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću pod nazivom AND DESIGN DOO.

Za konsultacije oko izbora sistema grejanja i hlađenja objekata, kao i za projektovanje mašinskih instalacija, odgovoran je mašinski inženjer Saša Živković, stručni saradnik, angažovan po projektu. Osnovne studije završio je na Mašinskom fakultetu, Univerzitet u Kragujevcu. Prvo radno angažovanje započinje u kanadskoj firmi YMSD Consulting, a potom karijeru nastavlja u Srbiji na radnim mestima samostalnog i odgovornog menadžera na projektima za održavanje temperature, vlage i ventilacije u industrijskim objektima.

Potrebni saradnici (Predstavnici Prodaje) za sledeće pozicije:

 

-          Menadžer prodaje sistema za kontrolu vlage, primenljivih u industriji hrane, farmaciji i sl (odvlaživači i ovlaživači). Moguće je naći jako dobru primenu ovih sistema i u štamparijama, livenju plastike itd. Više o proizvodima možete naći na sledećem linku: applications - Fisair

-          Menadžer prodaje sistema za filtraciju (sistemi za kontrolu kvaliteta vazduha, filtracija komprimovanog vazduha, filtracija vazduha u klima sistemima). Više o proizvodima možete naći na sledećem linku: Mikropor | Best in Class

Za obe pozicije potrebno je da kandidat ispunjava sledeće uslove:

 

Komunikativna osoba sa odličnim prezentacionim veštinama,

Profesionalni pristup i razumevanje potreba klijenata,

Dnevna telefonska i e mali komunikacija sa postojećim i potencijalno budućim klijentima

Predstavljanje proizvoda potencijalnim klijentima.

Identifikacije i istraživanje tržišta, građenje pozitivnih odnosa sa budućim klijetima.

Poseduje osnovno tehničko znanje o sistema za ventilaciju, grejanje hlađenje (nije neophnodno već poželjno).

Poželjno vozačka dozvola B kategorije.

 

Obuka za sisteme za kontrolu vlage i filtraciju je obezbeđena od strane AND DESIGN DOO.

Obe pozicije omogućavaju fleksibilno radno vreme, rad od kuće.

Molim sve zainteresovane kandadate da pošalju CV i Propratno pismo najkasnije do 15.12.2021. godine na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poslovni partneri

ZiGMA logo

ZiGMA

mikropor

mikropor

bomaksan

bomaksan

logo fisair air humidity control

fisair

GALERIJA PODOVA

GALERIJA PODOVA

Svako rešenje za uređenje eksterijera ili enterijera koje Vam ponudimo je, pre svega, u skladu za očuvanjem životne sredine.

Potrudićemo se da ispunimo Vaša očekivanja.

Website by mzlaki icon Studio Mzlaki :: 2020 ::