AND DESIGN DOO SMEDEREVO

osnovano je dana 06.10.2020. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa primarnom šifrom delatnosti 7112 – Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje. Pored pružanja inženjerskih usluga iz oblasti Pejzažne arhitekture i Mašinskog inženjerstva, u našoj ponudu možete pronaći proizvode - prečišćivače i odvlaživače vazduha.

AND DESIGN DOO SMEDEREVO poseduje sertifikat "Firma od poverenja 2021".

Na čelu društva nalazi se MSc Dubravka Živković, vlasnik i direktor. Osnovne i master studije Pejzažne arhitekture završila je na Univerzitetu u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.

Nakon šest godina rada u visokom obrazovanju i godinu dana rada u industriji, u oktobru 2020. godine, donosi odluku o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću pod nazivom AND DESIGN DOO.

Za konsultacije oko izbora sistema grejanja i hlađenja objekata, kao i za projektovanje mašinskih instalacija, odgovoran je mašinski inženjer Saša Živković, stručni saradnik, angažovan po projektu. Osnovne studije završio je na Mašinskom fakultetu, Univerzitet u Kragujevcu. Prvo radno angažovanje započinje u kanadskoj firmi YMSD Consulting, a potom karijeru nastavlja u Srbiji na radnim mestima samostalnog i odgovornog menadžera na projektima za održavanje temperature, vlage i ventilacije u industrijskim objektima.

Poslovni partneri

ZiGMA logo

ZiGMA

logo fisair air humidity control

fisair

GALERIJA PODOVA

GALERIJA PODOVA

viessmann

viessmann

viessmann

Svako rešenje za uređenje eksterijera ili enterijera koje Vam ponudimo je, pre svega, u skladu za očuvanjem životne sredine.

Potrudićemo se da ispunimo Vaša očekivanja.

Website by mzlaki icon Studio Mzlaki :: 2020 ::