AND DESIGN DOO SMEDEREVO

osnovano je dana 06.10.2020. godine, kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa primarnom šifrom delatnosti 7112 – Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje. Pored pružanja inženjerskih usluga, AND DESIGN DOO je registovano i za trgovinu na veliko metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje (šifra delatnosti 4674).

AND DESIGN DOO SMEDEREVO poseduje sertifikat "Firma od poverenja 2021".

Na čelu društva nalazi se MSc Dubravka Živković, vlasnik i direktor. Osnovne i master studije Pejzažne arhitekture završila je na Univerzitetu u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.

Nakon šest godina rada u visokom obrazovanju i godinu dana rada u industriji, u oktobru 2020. godine, donosi odluku o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću pod nazivom AND DESIGN DOO.

Za konsultacije oko izbora sistema grejanja i hlađenja objekata, kao i za projektovanje mašinskih instalacija, odgovoran je mašinski inženjer Saša Živković, stručni saradnik, angažovan po projektu. Osnovne studije završio je na Mašinskom fakultetu, Univerzitet u Kragujevcu. Prvo radno angažovanje započinje u kanadskoj firmi YMSD Consulting, a potom karijeru nastavlja u Srbiji na radnim mestima samostalnog i odgovornog menadžera na projektima za održavanje temperature, vlage i ventilacije u industrijskim objektima.

Svako rešenje za uređenje eksterijera ili enterijera koje Vam ponudimo je, pre svega, u skladu za očuvanjem životne sredine.

Potrudićemo se da ispunimo Vaša očekivanja.

Website by mzlaki icon Studio Mzlaki :: 2020 ::