Usluge i proizvodi

Usluge

  • Pejzažno uređenje zelenih površina – idejno rešenje, 2D i 3D prikazi
  • Dizajn enterijera – idejno rešenje, 2D i 3D prikazi
  • Izbor sistema za grejanje i hlađenje objekata (stambene kuće, hale, proizvodni pogoni) prema zahtevima klijenta
  • Dijagnostika i unapređenje postojećeg sistema grejanja i hlađenja objekata

Projekti

  • Pejzažno uređenje placa sa vikendicom, Sremska Kamenica, Novi Sad, 2018. GALERIJA
  • Nivelacija terena, plac sa vikendicom, Seone, Smederevo, 2021.  GALERIJA
  • Dizajn enterijera – stan na Zlatiboru, 2019. GALERIJA
  • Dizajn enterijera - porodični stan u Novom Sadu, 2021. GALERIJA

Proizvodi

PREČISTAČI VAZDUHA:
ODVLAŽIVAČI VAZDUHA FISAIR

PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA:

AERIO-300

Prečistač vazduha Aerio-300 efikasno prečišćava vazduha u prostoji površine do 80 m2 u roku od 30 minuta. Pogodan je da se koristi kako u većim stanovima i kućama, tako i za manje stanove, dnevne sobe, spavaće sobe, pušačku zonu, kancelarije i dr. Zigmin prečistač vazduha poseduje 5 u 1 sistem filtera. Visoko efikasni HEPA filteri mogu da prečiste 99.97% fine prašine, životinjske dlake, polen, plesni, zagađen vazduh i čestice prašine manje od 0,3 mikrometara. Poseduje filtere sa aktivnim ugljem koji otklanjaju neprijatne mirise kućnih ljubimaca, mirise iz kuhinje, pušački dim. Uz pomoć UVC lampe ukljanja bakterije/buđ/viruse.  Smart prečištač vazduha može da se kontroliše glasom uz pomoć apikacija Zigma Exclusive App, Voice Control via Siri, Alexa, i Google Assistant. U noćnom režimu rada, najniži nivo buke koju proizvodi iznosi 23dB, pružajući tiho i ugodno okruženje.

Dimenzije uređaja iznose 35 x 22 x 49,5 cm, a težina 5,8 kg.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim uređajem možete dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MIA AIR

Energetski efikasan i ekološki prihvatljiv Mikroporov uređaj MIA AIR zahvaljujući svojoj antialergijskoj strukturi obezbeđuje svež vazduh zadržavajući čak 99,99% štetnih materija iz vazduha na svojim filterima. Jedna od vodećih prednosti MIA AIR prečistača vazduha je ta da poseduje kapacitet da u prostoriji površine 100m2 detaljno prečisti vazduh u proseku tri puta za sat vremena, bez ikakve promene temperature. Kada shvatite da 90% života provedemo u zatvorenom prostoru (stanovima, kućama, kancelarijama itd.), jasno je da je kvalitet vazduha izuzetno bitan radi očuvanja zdravlja svakog čoveka.

Modeli AP102 mogu biti sa HEPA 13 ili HEPA 14 filterom, sa ili bez UVC lampe.

Svi modeli AP102 uređaja dostupni su u 3 boje: bela, crvena ili antracit (siva).

Pored ovog modela, Mikropor nudi i Mia Air Compact, manji uređaj za enterijer i Mia Air DentVac za stomatološke ordinacije.

Sve dodatne informacije u vezi sa uređajima možete dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

BOA AIR

Prečistač vazduha BOA Air je prečistač većeg kapaciteta, namenjen je za unutrašnje prostore u kojima boravi veliki broj ljudi. Efikasno prečišćava vazduh uz pomoć predflitera, filtera sa aktivnim ugljem i HEPA filtera (najveća površina HEPA filtera u klasi) i na taj način pomaže u borbi protiv širenja Covid-19 putem vazduha.  Pogodan je da se koristi u bankama, supermarketima, šoping centrima, apotekama, kozmetničkim salonima, teretanama, sportskim objektima, restoranima, hotelima, konferencijskim salama, kancelarijama i dr. Postoje dva modela BOA Air prečistača: BOAmidi i BOAmaxi. Razlikuju se prema kapacitetu i prema dimenzijama.  Za oba modela odabirom režima rada SLOW, ECO i TURBO menja se nivo buke i protok vazduha m3/h.

Dimenzije modela BOAmidi iznose 50 x 50 x 120 cm, dok dimenzije modela BOAmaxi iznose 78,5 x 70 x 152 cm.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim uređajem možete dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Pejzažna arhitektura


Enterijeri

Imate li pitanja za nas?

Kontaktirajte nas, i mi ćemo vam ubrzo odgovoriti.

Website by mzlaki icon Studio Mzlaki :: 2020 ::